Bucka har solgt La Belle til Strigel

23-06-2022 15:03

Annika Knudsen Lorentsen

Den danske U25-rytter Sofie Yderstræde Bucka har solgt sin tophest La Belle til den 18-årige danske ungrytter Gabrielle Strigel, og fremover vil Sofies fokus være på livet som virksomhedsejer

Copyright Ridehesten.com
Sofie Bucka med La Belle ved DM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 12-årige hoppe La Belle e. Lord Pezi/ For Pleasure har de seneste år haft succes under 24-årige Sofie Yderstræde Bucka og sammen har de haft succes både nationalt og internationalt. Ekvipagen blev i foråret nr. 8 i en 145 cm-klasse i Belgien, mens de i 2021 vandt bronze ved DM for U25. 

Nu er tiden kommet til, at Sofie skal fokusere på sit arbejde som forretningsdrivende og La Belle skal fortsætte under en anden ung dansk rytter. Det er 18-årige Gabrielle Strigel, som er bosat i udlandet, der overtager tøjlerne på den velspringende hoppe. 

– Ord kan ikke beskrive mine følelser lige nu. Mit hjerte og absolut største skat gennem fire år, er blevet solgt, og jeg snakker selvfølgelig om Balla. Min kære ven Gabrielle Strigel overtager tøjlerne, og jeg kan ikke vente med at følge deres rejse sammen. Ingen tvivl om, at det bliver en fantastisk rejse. 

Copyright Ridehesten.com
Sofie Bucka med La Belle ved DM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sådan skriver Sofie Bucka på sin Instagram, hvor hun også afslører, at hun fremover vil bruge sine kræfter på andet end ridesporten. 

– Det er også tid til at tage en pause fra ridning. Den eneste ting der har fyldt mit hjerte længere end jeg kan huske, min DNA. Jeg er så taknemmelig for alle de fantastiske venskaber jeg har skabt og fantastiske oplever jeg har fået. Europa mesterskaber, nordiske mesterskab, danske mesterskaber og så videre. Nu venter et nyt eventyr og det er tid til, at jeg vil fokusere 100 procent på Humble by Sofie Bucka. 

Se opslaget nedenfor. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing