Bliv en del af Dansk Varmblods online fællesskab

21-04-2020 15:36

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblod har skabt en Facebook-side for alle Dansk Varmblods avlere, ejere, ryttere og entusiaster fra hele verden, hvor tanken er at man sammen kan nørde og nyde hinandens Dansk Varmblods-heste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Dansk Varmblod
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod har taget et initiativ til at oprette en Facebook-gruppe for alle med interesse i Dansk Varmblod i hele verden. Verden er i denne tid anderledes, og man er afgrænset fra mange af de gøremål man normalt har med hestene som ridestævner og kåringer. Derfor har Dansk Varmblod oprettet en Facebook-side hvor formålet er at nyde hinandens heste og nørde i Dansk Varmblod sammen. 

På Dansk Varmblods hjemmeside skriver forbundet følgende:

"Verden er blevet anderledes for en stund. Vi er i denne tid afgrænset fra at tage afsted til ridestævner og kåringspladser, hvor vi ellers er vant til at kunne nyde både andres og egne heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lige nu kommer det ene vidunderlige føl efter det andet til verden, og vi nyder deres livsmod og skønne uvidenhed om den uvante situation de er født ind. Vi nørder afstamninger, ser hvad der fungerer og lader os inspirere. Vi har plage, der boltrer sig på marken og vi træner hjemme med ridehestene mod en stævnesæson, der måske lader vente lidt på sig og vi har avlshopper, der skal ifoles og ungheste i tilridning. Heldigvis har vi stadig mulighederne for at dele vores heste via andre kanaler. Derfor har vi oprettet Danish Warmblood World Wide Community, en facebookgruppe for alle Dansk Varmblods avlere, ejere, ryttere og entusiaster fra hele verden, hvor vi sammen kan nørde og nyde hinandens skønne heste. Vis os dit lille nye vidunderlige føl, din spændende plag, din gode avlshoppe, din fantastiske ridehest og del øjeblikke med os, der er værd at dele - og husk afstamning og avler på alle posts.

Lad os her i fællesskab sammen - hver for sig - nyde vores fantastiske Dansk Varmblods heste og fejre den gode danske avl."

Facebook-siden findes her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen