Big Star ude i et år

28-07-2014 14:50

Nick Skelton var med på det guldvindende engelske hold ved OL i London på fantastiske Big Star. Hesten er netop kommet til start igen efter en lang skadespause, og nu er hesten igen skadet

Copyright Ridehesten.com
Nick Skeltons Big Star er skadet og kommer ikke til WEG i Normandiet.

Det engelske landshold må undvære en af deres absolut stærkest kort ved WEG i Normandiet, da Nick Skeltons fremragende Big Star kom hjem efter Global Champions Tour Grand Prix i Estoril med en ny skade.
Skelton var til start i Spanien på den 11-årige Quick Star søn efter en ni måneders skadespause. Big Star havde skadet sit griffelbånd, og der var den samme skade, som brød op efter tredjepladsen i Estoril. Skelton og hans team havde ellers givet hesten en lang og omhyggelig genoptræningsperiode, men denne skade betyder, at hesten ikke bliver klar til WEG i Normandiet, ja teamet bag hesten mener, at der vil gå et år førend vi igen ser Big Star i konkurrencer.

- Hvis der overhovedet skal komme noget godt ud af dette, så kan man sige, at han er blot 11 år og han kom stærkt tilbage efter sin ni måneders pause, så der er intet til hinder for, at han ikke kan komme tilbage så god som altid, efter denne skadespause, udtaler Nick Skelton til Horse & Hound, og hans mål er fortsat en plads på det engelske hold ved OL i Rio i 2016, og derfor håber han stærkt på, at det engelske hold kan ride OL-kvalifikaitonen i hus ved WEG i Normandiet. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen