Betina Jæger Jensen går solo

02-02-2024 09:36

Dressurrytter Betina Jæger Jensen forlader beriderjobbet hos Helgstrand Dressage for at udleve sin drøm om at drive egen forretning som rytter og underviser

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og Quinn G. på vej mod sejren ved UVM i Ermelo i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I mange år har ønsket om at blive selvstændig spiret, og i år har jeg taget hul på et nyt kapitel, skrev dressurrytter Betina Jæger Jensen i aftes på de sociale medier.

Efter ni års ansættelse som berider hos Helgstrand Dressage er den 49-årige rytter nu startet som selvstændig og driver forretningen Jæger Performance på hjemmeadressen i Tylstrup ved Brønderslev.

Samtidig lægger Betina et meget succesfuldt 2023 bag sig med mange sejre, bl.a. med hingstene Kremlin MD og Rosebank VH samt DV-hoppen Quinn G., med hvilken hun vandt UVM-guld for 5-års heste i Ermelo.

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og So Perfect ved Helgstrand Dressages åbent hus med hingstefremvisning i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er naturligvis med en blanding af vemod, ydmyghed, glæde og nervøsitet over alt det nye, men jeg er taknemmelig over den opbakning, som jeg allerede har mødt, fortæller hun og fortsætter: 

– Jeg vil sige en stor tak til Helgstrand Dressage. Jeg kommer til at savne mine kollegaer og alt, hvad stedet har budt på af sparring og udvikling gennem årene, men jeg føler mig godt rustet til alt det nye, som venter. Jeg tager heldigvis de gode minder med og ikke mindst mange fantastiske venskaber.

– Nu ser jeg frem til en tid, hvor der er mere tid til at udvikle den enkelte hest og rytter, for mit fokus vil naturligvis være min store passion for ridesporten med uddannelse og undervisning, fortæller Betina, der også glæder sig til en spændend tid med sin datter Filippa, som nu er trådt ind i bruttogruppen for ponyryttere.

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og Quinn G. som nykårede verdensmestre ved UVM i Ermelo i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen