Besøg hos Anna Zibrandtsen

10-07-2014 06:53

2011 var Anna Zibrandtsens år. Da begyndte hun at træne hos Jan Brink, kom på landsholdet, var med til at vinde EM-medaljer og så købte familien Bregnerødgård, som nu danner rammen om Annas trænings- og konkurrencestald

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen.

Bregnerødgård ligger smukt placeret i et kuperet landskab nær Birkerød nord for København. Hovedbygningen var forholdsvis ny da familien Zibrandtsen erhvervede stedet i slutningen af 2011, men både stalde og ridehal trængte i høj grad til en kærlig hånd, hvilket de nu har fået.

Til gården hører 50 hektar smukt kuperet terræn, der er udlagt i græsfolde, så ridecentret er selvforsynende med wraphø. På gården er der flere små søer og damme og direkte adgang til et stort skovområde.

Annas karriere startede på military- og springbanerne hos Jørgen Albertsen i Skanderborg, men det var især under dressurdelen af militarykonkurrencerne, Anna havde sine sucesoplevelser.

I februar 2011, da Anna var 16 år og juniorrytter, flyttede hun ind på Jan Brinks ridecenter Tullstorp med to heste: Capriciella og Gørklintgårds Domello.

Magasinet Ridehesten har besøgt den talentfulde rytter på Bregnerødgård, og du kan læse meget mere, samt se alle de smukke fotos i julinummeret.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens julinummer.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen