Benneton Dream til Sverige

23-10-2013 16:33

Signe Wiese

Den tyske hingst Benneton Dream FRH er blevet solgt til Sverige, og fremover bliver det den svenske toprytter Tinne Vilhelmson-Silfvén, der skal ride hingsten

Den 9-årige tyske hingst Benetton Dream FRH, e. Brentano II/Rotspon er blevet solgt til Tinne Vilhelmson-Silfvén sponsor, Antonia Axson, og vil blive stationeret på Lövsta Stutteri og Hingstestation, og skal altså rides og konkurreres af Tinne Vilhelmson-Silfvén.

Benneton Dream vandt det tyske Bundeschampionat som 3-års med Anne Sophie Firebelkorn i sadlen, med tårnhøje karakterer, og i 2007 vandt han desuden 30-dages testen i Schlieckau. Hingsten er bla. avlsgodkendt i hannoveranerforbundet og i oldenburgerforbundet, og har avlet tre avlsgodkendte sønner. 

Benneton Dream skal gå svensk brugsprøve i februar, og indgå i Lövstas hingstekollektion for 2014. Den svenske avlsledelse har på forhånd tilkendegivet at de er positive over for hingsten.

I 2012 er Benetton Dream FRH startet seks gange Prix St. Georg med fem sejre og en andenplads som resultat. I år har hingsten haft tre starter i Intermediaire II, og fået to sejre og en andenplads.

Tinne Vilhelmson-Silfvén ser frem til samarbejdet med hingsten:

- Det er en meget flot og talentfuld hest med mange kvaliteter, og det bliver en fornøjelse at arbejde med ham. Han er utrolig let at ride og med en fantastisk arbejdsindstilling. Desuden er det virkelig dejligt, at vi har fundet en hingst, der fungerer både i avl og sport, siger hun.

Kilde: Pressemeddelelse

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner