Bag om Paris med Daniel Bachmann Andersen

20-09-2024 15:32

Nu har du mulighed for at komme bag om Paris med Daniel Bachmann Andersen. Tirsdag den 24. september kan du nemlig opleve ham i samarbejde med Susanne Baarup, Frederik Nielsen samt en spændende ekvipage. Hovedtemaet for aftenen vil være OL i Paris 

Copyright Ridehesten.com
Nu har du mulighed for at komme til en spændende aften med Daniel Bachmann Andersen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Den danske dressurrytter, Daniel Bachmann Andersen, der netop har sikret sig en historisk sølvmedalje sammen med det danske dressurlandshold til OL i Paris, vil til en spændende og lærerig aften dele sine oplevelser om den store begivenhed, samt give et unikt indblik i, hvad der foregår bag kulissen. Det hele finder sted tirsdag den 24. september 2024 fra klokken 17.00-21.15 hos Kirstineholm i Højbjerg, Aarhus

Copyright Ridehesten.com
Det danske dressurhold red sig til en historisk sølvmedalje ved de olympiske lege i Paris. Her ses Daniel Bachmann Andersen i selskab med Cathrine Laudrup-Dufour og Nanna Skodborg Merrald. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Med til at belyse Daniels vigtige og indsigtsfulde pointer, er landsholdsdyrlæge, Frederik Nielsen samt international dressurdommer, Susanne Baarup, der netop også er hjemvendt fra OL i Paris, hvor hun agerede dommer. Fokus vil hele aftenen være på OL i Paris, men med Kristian G. Würtz og hans hest inviteret indenfor, vil der i høj grad også være fokus på den daglig træning af hesten med alt det indebærer. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Baaerup er international dressurdommer og var blandt andet dommer ved OL i Paris. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Daniel vil altså efter OL-snakken gennemgå en træningssession Kristian, hvor fokus særligt vil være på den daglige træning med vægt på holdbarhed, glæde og korrekthed. Herefter vil Daniel selv vise en af sine lovende ungheste frem, hvor han vil dele sine tanker omkring træningen hen imod det næste OL i 2028. Susanne Baarup vil, sammen med Daniel, komme ind på de forskellige øvelser, som er gældende for hesten, og hvad der kan gøres, for at opnå en højere karakter til ridestævner.

Copyright Ridehesten.com
Kristian G. Würtz vil under kyndig vejledning af Daniel Bachmann Andersen vise en af sine heste frem. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

Til arrangementet vil det være muligt at købe mad og drikke samt kaffe både før, i pausen og efter. Derudover vil der være mulighed for at opleve produkter fra Millennium Copenhagen ligesom Kirstineholm Rideudstyr, der har til huse på adressen, vil være åben før, under og efter arrangementet. 

Arrangementet foregår hos Kirstineholm på adressen Nordlige Bjergevej 7, 82790 Højbjerg. For at få adgang til denne spændende og lærerige aften, kan du købe billet lige her. 

Copyright Ridehesten.com
Det bliver med garanti en spændende og lærerig aften. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner