Bachmann har vundet i Hagen

12-06-2023 18:18

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har Daniel Bachmann Andersen redet sig til sejr i den 3-stjernede Grand Prix i tyske Hagen, hvor han opnåede 74,522 procent

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen med Zippo M.I. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

25 ekvipager mødtes i dag i den 3-stjernede Grand Prix i Hagen, Tyskland, og en af dem var danske Daniel Bachmann Andersen i sadlen på den 11-årige vallak Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Steen Bo Larsen, som er ejet af Christian Vang Lauridsen. 

Sammen leverede ekvipagen et rigtig godt Grand Prix-program, der blev belønnet med samlet 74,522 procent. Ekvipagen har ikke været til start siden det internationale stævne i Herning i midten af marts måned, og det er der en ganske god grund til. 

– Vi har med vilje ikke været afsted, da jeg gerne ville bruge tid på at træne og forbedre piaffen. Jeg er meget glad for, at jeg har valgt at lytte til min egen plan, og at det har været arbejdet værd, for han havde forbedret piaffen siden sidst, fortæller Daniel til Ridehesten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere DV-heste i top
Både anden- og tredjepladsen i klassen gik til finske ryttere. Andenpladsen sikrede Henri Ruoste sig i sadlen på Campari e. Concetto/ Silvio I, som opnåede 73,935 procent. På tredjepladsen blev det endnu en Dansk Varmblodshest. Her var det finske Anna Tallberg der red den 13-årige Grevens Zorro e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Hertug (opdr. Svend Skov Poulsen og Dorrit Greven), som opnåede 72,826 procent. 

Fjerdepladsen blev også besat af en Dansk Varmblodshest. Her var det Tørveslettens Sunshine e. Sezuan/ Stedinger (opdr. Stutteri Tørvesletten ApS), som opnåede 72,674 procent med svenske Anna Blomgren i sadlen. Femtepladsen blev franske Laurence Vanommeslaghe med Edison e. Johnson TN/ Balzflug. 

Resultat fra klassen.

Se video fra Daniels ridt nedenfor.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen