Bachmann deler ud af OL-oplevelsen

26-10-2024 06:54

Torsdag den 21. november åbner HP Horses dørene for en spændende aften, hvor Daniel Bachmann Andersen blandt andet vil give et unikt indblik i sin oplevelse ved OL og dele hvordan han træner sine heste mod de højeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell ved World Cup Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Succesen gentages med en clinic på Sjælland hos HP Horses torsdag den 21. november kl. 18.00-20.00. Her vil Daniel Bachmann Andersen, som vandt hold-sølv ved OL i Paris i august sammen med det danske dressurlandshold, dele sine oplevelser fra den store begivenhed og give et unikt indblik i, hvad der foregår bag kulissen.

Med til at præsentere det imponerende setup er også den internationale dressurdommer Susanne Baarup, som var dommer ved OL.

Efter OL-snakken vil Daniel dykke ned i dressurens verden, hvor han vil undervise en ekvipage og bl.a. sætte fokus på den daglige træning med vægt på holdbarhed, glæde og korrekthed.

Daniel vil så selv sætte sig i sadlen og give et indblik i, hvordan han selv træner sine heste frem til de højeste klasser. Her vil Susanne Baarup komme med løbende kommentarer og bedømmelser af øvelser ud fra dommerens synspunkter.

Som en fantastisk afslutning på clinicen vil den norske dressurrytter Isabel Freese ride på sin OL-hest, Total Hope.

Læs mere her omkring billetter.

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope ved OL i Paris. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner