Avlerpar med fire hingste til kåring (video)

12-03-2022 19:41

Avlerparret Eva Götzsche og Mogens Pedersen, der driver Stutteri Straight Horse ved Allerød, har opdrættet fire hingste, der deltager ved hingstekåringen. Hør her om deres oplevelse i Herning

Nyheden fortsætter efter annoncen

To 3-års, en 4-års og en 5-års hingst repræsenterer Eva Götzsche og Mogens Pedersens på Stutteri Straight Horse ved Allerød. De fire hingste repræsenterer stutteriets to stærke hoppestammer, der tæller mødrene til de internationalt anerkendte hingste Glock's Zonik og Sezuan, der begge er efter Blue Hors Zack.

Glock's Zoniks mor, Romanik, er mor til  5-års hingsten Blue Hors Santiano, som har Sezuan som far. Blue Hors Santiano, der er kåret i KWPN, har haft en meget travl bedækningssæson i Holland, hvor hingsten er kåret og afprøvet. Nu er han også fuldt kåret i Dansk Varmblod.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mor til Franklin-sønnen Straight Hors Finest Hour er en helsøster til Sezuan, den tidligere Årets Hoppe, guldmedaljehoppen Straight Horse Sezuanna, og også han er nu kåret i Dansk Varmblod. Disse to hingste er de første af Eva og Mogens' avl, der er færdigkårede hingste.

Sezuannas helsøster, Straight Horse Ascenzione, er mor til den 3-årige hingst Straight  Horse Sun King efter Sir Donnerhall I, der sammen med Blue Hors Farrell-sønnen Straight  Horse Forza Farrel er med i kåringsforløbet, der bliver afgjort i morgen. Forza Farrels mormor er føromtalte Romanik, og Jazz er morfar.

  • Kat.nr. 048: Straight  Horse Forza Farrel e. Blue Hors Farrell/ Jazz/ Blue Hors Romanov
  • Kat.nr. 068: Straight  Horse Sun King e. Sir Donnerhall I/ Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro
  • Kat.nr. 133: Straight Hors Finest Hour e. Franklin/ Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro
  • Kat.nr. 171: Blue Hors Santiano e. Sezuan/ Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro
Copyright Ridehesten.com
Eva Götzsche og Mogens Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing