Avl og sport mødes på Stutteri Ask

04-08-2016 14:29
Avl

I weekenden d. 5.-8. august inviterer Dansk Varmblod region 3 og Stutteri Ask til tre dage med avl og sport. Hestefolk fra det meste af Danmark vil samles i de flotte rammer på Stutteri Ask til ridebanespringning, følskue og hoppekåring

Copyright Ridehesten.com

Sommeren er over os og en af årets højdepunkter for mange avlere er følskuet, hvor avlerne har mulighed for at vise deres nyeste skud på stammen frem for publikum og hinanden. Føllene bedømmes af dommere fra Dansk Varmblod om formiddagen, og de bedste udtages til eftermiddagens finaler, ligesom der udtages føl til Eliteskuet på Vilhelmsborg. Der er tradition for mange fine føl, og der er tidligere udtaget føl til eliteauktionen, som er blevet solgt til mere end 500.000 kr.

Sideløbende med følskuet vil der være springklasser fra LC-LA, samt championatkvalifikationer for 4-, 5- og 6-års heste.

Hoppekåring søndag den 8. august

Søndag er der hoppekåring for dressurbetonede hopper. Hopperne rides på udendørsbane af egen rytter og testrytter til gangartsbedømmelse. Hoppen rides i alle tre gangarter og bedømmes for disse samt ridelighed og kapacitet.

I hallen er der Stutteri Ask´s løsspringningschampionat for 2- og 3-års heste.

Der er lagt op til en festlig weekend!

Find flere oplysninger på www.dvreg3.dk eller på www.stutteriask.dk

/Pressemeddelelse. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen