Auktion Nord: Nu er vi i sidste time

19-09-2020 14:01
Avl

Dansk Varmblods Følauktion Nord, der i år udelukkende er en online-auktion, lukker for bud i dag lørdag den 19. september, så det er nu, du har chancen for at være med

Copyright Ridehesten.com
Dressurhingsteføllet Højager St. Schufro Junior. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bjørg Bojsen.

Dansk Varmblods Følauktion Nord er i år udelukkende en online-auktion, og du har stadig chancen for erhverve dig et af de 19 føl, som du kan se her i kollektionen.

I denne kollektion finder du 19 DV-registrerede føl, der fordeler sig på 16 dressur- og tre springbetonede føl. Sidstnævnte består af et hingsteføl efter Comme le Père, et hoppeføl efter Cornettino Ask og et hingsteføl efter Chacoon Blue, og alle tre med gode præstationer på hoppesiden.

Blandt de dressurbetonede er der seks hoppeføl og 10 hingsteføl. Her er faderhingstene Blue Hors Kingston, Blue Hors St. Schufro, Blue Hors Zack, D'Avie, Duke, Glamourdale, Hesselhøj Donkey Boy, Hesselhøj Downtown, Janeiro Platinum, Jovian, Vivino og Quaterhit. Blandt mødrene er der flere elitehopper, en sølvmedaljehoppe og to halvsøstre til Blue Hors Zackereys mor.

Buddene starter fra 2.000 euro, svarende til ca. 15.000 kr., og ønsker du at byde på et føl, så log dig ind og byd med det samme. I dag lørdag den 19. september kl. 15.00 lukkes der for buddene, medmindre der er indgivet bud indenfor de seneste 5 minutter, i hvilket tilfælde lukketiden forlænges med 3 minutter.

God bydelyst!

Copyright Ridehesten.com
Springhingsteføllet Gadgaards Coppi. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev