Auktion af et embryo fra H&M All In's mor

27-09-2016 10:02

Ved Auction Twinkelin i Belgien, vil det på lørdag være muligt at købe et embryo af moderen til den succesfulde H&M All In, som med svenske Peder Fredericson vandt en sølvmedalje ved OL i Rio

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson og H&M All In ved OL i Rio

Lørdag den 1. oktober afholder Auction Twinkeling en aktion i belgiske Lichtaart, hvor der lige nu er 29 springføl og to embryos som skal under hammeren. 

I sidste øjeblik har auktionen annonceret at et embryo efter moderen til den succesfulde H&M All In også vil være til at byde på. Embryoet er efter den lovende hingst Kaiser van het Lambroeck e. Nabab de Reve og hoppen Fortune e. Andiamo Z, som også er mor til H&M All in e. Kashmir van't Schuttershof. 

H&M All In startede sin karrierer med Jan Van Hove, hvorefter Nicola Philippaerts overtog tøjerne da hesten var 7 år gammel. I 2013 overtog svenske Peder Fridericsson vallakken, som sidenhen har givet imponerende resultater, senest ved OL i Rio, hvor det blev til en individuel sølvmedalje for ekvipagen. 

Udover dette embryo vil der også være et med kombinationen af Marcus Ehning's Comme LL Faut og søsteren til Hello Sanctos, som lige nu rides af Scott Brash. 

Kilde: World Of Showjumping

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen