Asien møder Skandinavien

06-04-2016 10:04

Det bliver eksotisk på dressurbanen ved Odense Horse Festival - Japan og Australien stiller med hold i FEI Nations Cup

I år er som bekendt OL år, mange nationer forbereder sig på deltagelse i Rio til august, og sommerens internationale stævner kommer til at bære præg af de forskellige landes udtalelseskonkurrencer. Også ved Odense Horse Festival kommer flere lande til at teste deres bruttoryttere. Anmeldelsesfristen er sat til den 25. april, men allerede nu ved vi, at Japan og Australien har meldt deres ankomst med hold. For det australske holds vedkommende bliver stævnet i Odense iagttagelsesstævne for deres ryttere forud for den endelige holdsammensætning til OL. 
Norge, Sverige og naturligvis Danmark har meldt hold til FEI Nations Cup.
 
5-stjernede dommere i aktion
En af Danmarks internationale 5-stjernede dommere, Hans Christian Mathiesen bliver overdommer ved stævnet, og hans meddommere fra Danmark bliver: Kirsten Søgaard, Niels Erik Bøchman, Kurt Christensen og Lone Dichmann. Hertil kommer 11 udenlandske dressurdommere bl.a. den 5-stjernede hollandske dommer Francis Verbeek.
Som chief steward er valgt svenske Jaana Alvesparr, som får hjælp til opgaven af sine danske kolleger Per Nielsen, Jesper Stensgaard Nielsen og Gitte Eskelund.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner