Årets sidste chance i Frederiksværk

12-09-2015 13:01

Frederiksværk Rideklub er i denne weekend vært for årets sidste championatskvalifikationer for 4-, 5- og 6-årige dressurheste. Her har bl.a. Severo Jurado meldt til start på avlshingsten Grand Galaxy Win

Copyright Ridehesten.com
Grand Galaxy Win og Severo Jurado kan opleves i Frederiksværk i dag.

Sidste chance for at kvalificere en dressurhest til mellemrunden i DRF's championat er i denne weekend i Frederiksværk Rideklub, hvor der afvikles championatskvalifikationer for 4-, 5- og 6-årige dressurheste.

Intet mindre end 44 ekvipager fra hele landet er til start i 4-klassen i dag, hvor man bl.a. kan opleve avlshingsten Grand Galaxy Win redet af Severo Jurado samt andre UVM-ryttere som Jan Møller Christnsen, Selina Hundstuen Solberg og Astrid Therkelsen Grøn m.fl.

Søndag starter 31 ekvipager i 5-års klassen og 23 i 6-års klassen. Her kommer rigtig mange af landets dygtige ryttere til start, og bl.a. vil man kunne opleve guldmedaljehoppen Stigma redet af Emma Ahlberg. 

Sideløbende med championaterne afvikles der masser af dressurklasser fra LA til Prix St Georges med masser af topryttere på startlisen.

Se stævnets resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen