Årets FEI priser er uddelt

24-11-2023 06:55

I tirsdags blev det årlige FEI Awards Galla afholdt i Mexico City og her blev det Jessica von Bredow-Werndl og Mimi Gochman som var blandt dem, der fik de store awards med hjem

Copyright Ridehesten.com
Lieselot hamerlinck, Martin Atock, Emma Uusi-Simola, Ingmar De Vos, FEI President, Federico Fernández Senderos, Ken Kim, Mimi Gochman og Michael Vuilleumier. Foto: FEI/Liz Gregg.

Vinderne af aftenens fire priser er udvalgt ved, at offentligheden i oktober har kunne stemme på kandidaterne. Således har fans fra rundt omkring i verden stemt på deres favoritter til at modtage de respektive priser.

Aftenens fire vindere var:

  • Tysklands Jessica von Bredow-Werndl, der betragtes som en af de bedste dressuratleter i sin generation, modtog dette års Peden Bloodstock FEI Bedste atletpris.
  • Den unge amerikanske springrytter Mimi Gochman vandt dette års Longines FEI Rising Star Award, skabt for at anerkende atleter mellem 14 og 21 år, der viser fremragende ridesportstalent.
  • Emma Uusi-Simola fra Finland modtog dette års prestigefyldte Cavalor FEI Bedste Groom Award, som en anerkendelse af hendes enestående dedikation og hårde arbejde som groom for den schweiziske atlet Steve Guerdat.
  • Mexico Citys egen Federico Fernández Senderos vandt den nyoprettede Pivo FEI Inspire Award, som en anerkendelse af hans præstationer med at overleve et forfærdeligt flystyrt og fortsatte med at repræsentere sit land i syv FEI World Equestrian Games™ og tre olympiske lege.

Jessica: Denne pris er Daleras og min
Vinderen af bedste atlet Von Bredow-Werndl havde ikke mulighed for at deltage i ceremonien personligt, men var med via et videolink for at modtage sin pris.

– Jeg føler mig meget beæret over at have vundet Peden Bloodstock FEI Best Athlete Award, sagde Jessica.

– Jeg er så ked af, at jeg ikke kan være i Mexico i aften, men jeg vil gerne sige en stor tak til alle, der stemte på os. Jeg er altid nødt til at sige 'os', fordi det ikke kun er min succes. Det er Daleras og mit, og succesen for min familie og hele holdet omkring os. Og jeg vil gerne takke dem alle, og alle jer, for at få dette til at ske!.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner