Anna og Cornelia vandt ponyernes ECCO Cup-finaler (video)

28-11-2021 12:48

Så er de første ECCO Cup-finaler afgjort på Blue Hors og dagens vindere blev, ikke overraskende, de forsvarende danmarksmestre, Anna Teibel Raben og Cornelia Munch Sinding, som vandt for henholdsvis kategori II-ponyerne og kategori I-ponyerne

Musikken spiller her på Blue Hors, hvor de første ECCO Cup-finaler allerede er afgjort. I morges lagde kategori II-ponyerne ud med at ride kür, for at afgøre hvem der skulle vinde dette års ECCO Cup-finale.

Det blev næsten en gentagelse af gårsdagens første afdeling, men i dag trak den forsvarende danmarksmester, Anna Teibel Raben og FS Calimero e. FS Dior De Luxe fra konkurrenterne. Med en forrygende kür, blev de af dommerne belønnet med intet mindre end 77,25% og i det samlede regnskab vandt det med næsten syv procent til nærmest forfølger. 

- Det var en dejlig måde at slutte af sammen, fortæller Anna herunder i videoen og henviser til at Calimero nu skal sælges. 

I går blev Josefine Marie Kjær Rohmann på rutinerede Treaumer e. Trentino/FS Pour L'amour nummer to og i dagens kür blev de nummer tre med 72,25%. Dagens tredjeplads sikrede dem dog stadig en andenplads i det samlede resultat.

Sofia Rosenkilde overtog den særdeles rutinerede pony, Dot Com, for lidt over syv måneder siden, men de har allerede fundet utrolig godt sammen. I dagens kür formåede de at ride sig ind på andenpladsen med 71,75% og rykkede derved en plads op i det samlede resultat som samlet nummer tre.

Se resultatet af klassen her.

Hos kategori I-ponyerne var der ikke den store spænding om det samlede resultat, men lidt spænding sørgede Cornelia Munch Sinding og Terbofens Charico e. Charivari dog for. I ekvipagens første fri galop, blev Charico vældig glad og stak af, men Cornelia beholdt roen og overblikket, så de hurtigt kom tilbage på sporet. Med gårsdagens store føring havde makkerparret lagt god afstand til konkurrenterne så med dagens 74,91% i kür, blev det alligevel til en komfortabel sejr i ECCO Cup-finalen for 1'erne ponyerne. 

Med flotte 75,00% vandt gårsdagens to'er, Karla Marillo Skov og Steendieks Diamond De Dali e. FS Dali/FS Chambertin faktisk dagens kür, men procent var ikke helt nok til tage den samlede sejr. I stedet blev ekvipagen samlet nummer og henviste  Clara Sofie Hilstrøm på Lykkeholms Cyperb e. Lukas 163/Maior Domus (opdr. Janni Storgaard Madsen) til den samlede tredjeplads. 

Se resultatet af klassen her.

Se alle start - og resultatlister her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald