Anna og Arlando melder fra til WEG

23-08-2018 14:27

Det danske dressurlandshold er hårdt spændt for forud for WEG i Tryon. Først måtte Cathrine Dufour melde fra. Hun blev erstattet af Anna Zibrandtsen, men nu har hun også måttet melde fra

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Arlando har nu også måttet melde fra til WEG.

Dansk Ride Forbund meddeler med stor beklagelse, at Anna Zibrantsen og Arlando, der var på det sølvvindende hold og blev indv. nr. 6 ved sidste års EM, ikke kommer til at repræsentere Danmark ved VM i Tryon (USA) til september. Årsagen er, at Arlando har fået en lymfeinfektion i benene, som han ikke kan nå at komme sig over inden VM. I sidste uge måtte Cathrine Dufour og Cassidy trække sig fra VM-truppen, og med afbuddet fra Anna og Arlando har det danske hold mistet to stærke profiler. Det bliver i stedet Rikke Svane og Finckenstein, der sammen med Daniels Bachmann, Anders Dahl og Betina Jæger skal over Atlanten og repræsentere Danmark ved VM. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Dansk Ride Forbund. 

Ærgerligt exit
”Hvor uheldig kan man være? Jeg er så ked af at skulle meddele, at min fantastiske og trofaste makker Arne (Arlando red.) desværre har fået lymfangitis (en infektion i lymfesystemet i benene). Det betyder, at vi ikke kan træne, før han er 100 % rask, og det når han ikke at blive inden afgangen til VM, så derfor kan vi ikke deltage. Vi havde virkelig set frem til at være en del af landsholdet og kæmpe for Danmark ved VM, men Arnes velfærd er min førsteprioritet. Vi ønsker vores holdkammerater al mulig held og lykke i Tryon, og vi vil heppe med herhjemmefra,” fortæller Anna Zibrandtsen.

Det landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM, består nu af: Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, Anders Dahl på Selten HW, Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff og Rikke Svane på Finckenstein.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen