Andreas Helgstrand glæder sig til EM

08-08-2013 16:35

Britt Carlsen

Træningen frem mod EM går planmæssigt, fortæller Andreas Helgstrand, han har taget Akeem Foldager med til Tyskland, hvor han i disse dage deltager i UVM i dressur i Verden - hør et lydklip med Andreas, der taler svensk med Ridehestens svenske medarbejder Kim Lundin

Copyright Ridehesten.com
Jeg har arbejdet meget på at forbedre galoppen på Akeem Foldager fortæller Andreas Helgstrand, som glæder sig enormt til EM i Herning. Hør ham fortælle i dette radiointerview.

Forberedelserne frem mod EM i Herning er inde i en afgørende fase også for de deltagende ryttere. Hver træningstime har betydning lige nu, og derfor har Andreas Helgstand også valgt at tage sin EM-hest Akeem Foldager med til Verden, hvor han rider unghingsten Floriciello i VM-konkurrencerne for unge dressurheste.

- Jeg har taget Akeem med og sat ham hos Holger Finken, så kan jeg køre ud til ham og træne der, mens jeg er i Verden til stævne, indleder han. Akeem har haft lidt pause efter CHIO i Aachen, men nu optrappes hans træning frem mod EM, hvor det danske hold skal i træningslejer fra midten af næste uge.

- Jeg har arbejdet meget med Akeems galop og galopøvelserne og han har forbedret sig væsentligt i træningen. Når man ser på hestens udvikling og resultater over længere tid, så ved vi også, at det går op og ned, men jeg føler nu at han begynder at arbejde mere og mere stabilt, fortæller Andreas og han fortsætter: - Hesten har meget kapacitet, så jeg skal bare have gjort galopprogrammet endnu bedre. I træningen viser han snor lige og fine serier så det skal jeg nok få på plads til EM.
- Jeg syntes det er super dejligt og rigtig spændende at være tilbage på landsholdet, og så glæder jeg mig meget til EM. Vi har et stærkt hold, men vi kommer også i kamp mod stærke nationer som England, Holland og Tyskland, men som vi ved: alt kan ske - og så vil vi i hvert fald forsøge at gøre det svært for dem at få medaljerne, smiler Andreas.
- Alle glæder sig vældigt til at komme til EM i Herning for vi ved, at arrangørerne har arbejdet hårdt for at lave et flot mesterskab. Det bliver stort.

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner