Anders Dahl tager flere placeringer i Keysoe

16-03-2019 13:45

To danske dressurryttere bosiddende i England repræsenterer i disse dage Danmark ved det internationale dressurstævne i engelske Keysoe, og Anders Dahl har allerede sikret sig gode placeringer

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl, der her ses i sadlen på Selten HW under DM på Broholm 2018
Nyheden fortsætter efter annoncen

OL-rytteren Anders Dahl startede i går Grand Prix med Fidelio van het Bloemenhof. Ekvipagen opnåede en score af 72,978 % og sikrede sig dermed en flot tredjeplads.
Carl Hester og den 15-årige Nip Tuck løb af med sejren, der var ekvipagens første CDI3* Grand Prix siden 2017. Ekvipagen blev af dommerne belønnet med 74,457%.
Andenpladsen gik til Charlotte Dujardin, der i sadlen på den den 12-årige trakehner vallak Erlentanz, red ekvipagens første CDI.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dujardin er kendt for sin vilje til at sejre, og det gjorde hun i Prix st. Georg sammen med Mount st. John, hvor makkerparret opnåede hele 76,941 %.  Anders Dahl og Florina red sig ind på andenplads med 72,059%

I lighed med Anders Dahl er også Ulrik Mølgaard bosat i England. Med sin DV-vallak Michigan e. Michellino (opdr. Kaj Jensen) opnåede han 66,196 % i Grand Prixen og 65,588 % med Salo i Prix st. Georg.

Se resultaterne fra fredagens klasser HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen