Anden kval. af KBH-mesterskaberne

17-03-2024 21:03

Vallensbæk Rideklub har i denne weekend været værter for anden kvalifikation af Københavnsmesterskaberne for heste i dressur. Nu er der kun en kvalifikation tilbage, før vi finder ud af, hvem der skal ride finalen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Københavnsmesterskaberne er et traditionsrigt mesterskab med mere end 30 år på bagen. Det er arrangeret af og åben for Ballerup Rideklub (BAL), Holte Rideklub (HRK), Sportsrideklubben (SPR) og Vallensbæk Rideklub (VLR), og i år afvikles mesterskabet for ponyer i klasserne LB3-B, LA3-B og PRI, mens hestene kan deltage i LA1-A, LA4-A, MB0-A eller MA1-A ,og endvidere er der en LA1/LA4 for children-rytterne.

I dag blev der afviklet kvalifikationsklasser i LA4, MB0 og MA1 for heste. Kvalifikationen i LA4 blev ligesom første kvalifikation vundet af Lars StageRoyal Fantasia e. Feel Good/Wolkentanz II (opdr. Hanne Nielsen og Lars Stage), det red til 71,471%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I MB0 var der mange nye deltagere, og vinder blev Philipa StadlerDanonicus e. Abentanz/Zöllner XX, som red til 68,013%. Vinder af MA1 blev endnu en ny deltager i dette års mesterskab, Karsten HansenKristinelyst Bon Fox e. Bon’a Parte/Rubinstein (opdr. Kristinelyst) med 71,042%, mens vinder af første kvalifikation, Sara Bjerre BaunLillevangs Diezel e. Hesselhøj Donkey Boy/Federico XX (opdr. Tina Grooss) tog andenpladsen med 68,264%.

Hvem der går videre til finalen, må vi vente med at finde ud af til tredje kvalifikation har fundet sted. Den afvikles i Bernstorffsparken af Sportsrideklubben den 20-21 april.

Ridehestens fotograf har taget billeder af alle equipager søndag, se dem her på hjemmesiden indenfor et par dage.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner