Alle fire dressurheste klar i Aachen

18-07-2018 15:00

Britt Carlsen

Nu er de sidste fire dressurheste, som deltager i FEI Nations Cup for Danmark, gennem vettjek ved CHIO Aachen, så kan konkurrencerne for alvor gå igang - Sverige er stækket da Kittels hest ikke gik gennem vettjek

CHIO Aachen er den sidste udtagelseskonkurrence før landstræner Nathalie zu Sayn Wittgenstein skal sammensætte holdet til WEG i Tryon. Foruden Betina Jæger og Victoria E. Vallentin, som skal i konkurrence her til aften, så består holdet i Aachen af:

Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Zack
Anders Dahl/Selten HW
Cathrine Dufour/Atterupgaards Cassidy
Anna Zibrandtsen/Arlando

De fire ovenstående rider FEI Nations Cup i CDIO5*, men alle seks indgår i overvejelserne omkring sammensætningen af holdet til WEG.
Rytterne skal ride CDIO- altså holdkonkurrence i morgen torsdag fra kl. 9.30, og så afvikles Grand Prix Special lørdag, og det de tre bedste i Grand Prix og i Special som tæller med i det samlede resultat.

Alle danske heste i 5-stjernet er nu også gået gennem vettjek. Desværre for vores naboland er Patrik Kittels hest Delaunay OLD blevet skadet i boksen, og den gik ikke gennem vettjek i dag. 
Stemningen er fin på det danske hold, og alle træner godt. Og glæder sig til at komme i konkurrence, fortæller holdleder Helle Krasnik Trolle fra Aachen. 

Start og resultatliste HER

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner