Alberte er indendørs dansk mester for junior (video)

06-02-2022 14:45

Annika Knudsen Lorentsen

Efter en spændende omspringning kunne guldmedaljen hænges om halen på Alberte Filuca Brünning Conradsen, som dermed kan kalde sig vinder af Agria DRF Mesterskabet for juniorryttere indendørs

Copyright Ridehesten.com
Alberte Filuca Brünning Conradsen med Miss Hope. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en finale dag ved Agria DRF Mesterskaberne på Vilhelmsborg er i fuld gang, og årets vinder af mesterskabet for junior er netop fundet. 

Vinderen skulle findes i en omspringning mellem tre ryttere, som alle red fejlfrit i både fredagens indledende runde og finalen i dag. Her lykkedes det kun Alberte Filuca Brünning Conradsen at ride fejlfrit, og dermed var det en realitet, at hun i sadlen på Miss Hope e. Hip Hop (SWB)/ Laughton's Flight (opdr. Anders Normann) vandt guld. 

I videoen nederst kan I se den flotte omspringning, som Alberte leverede, og som sikrede hende titlen. 

Andenpladsen og dermed sølvmedaljen gik til Noona Wildfang Linde med Eurvette O e. Ard VDL Douglas/ Manhatten, som fik et enkelt nedslag i omspringningen.

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde med Eurvette O. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det samme gjorde årets bronzemedaljetager, for her var det Frida Munk Lassen der red den velspringende hoppe Valerie Ask e. Larimar/ Quite Capitol (opdr. Peder Øllgaard). 

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen med Valerie Ask. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

På en fjerdeplads i mesterskabet blev det Jacob Theodor Schmidt, som med en enkelt tidsfejl fra fredagens runde holdt sig ude af medaljekampen. Han var til start på den velspringende avlshingst Syvhøjegårds Unforgetable S DWB e. Untouchable/ Cassini I (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz), som viste overlegen kapacitet i begge runder. 

På femtepladsen blev det Emma Ponsaing, som i dag fik et enkelt nedslag i sadlen på La Chance de Jade (C Cest Lord) e. Lord If De Chalusse/ Corlando. 

Resultatliste fra mesterskabet.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen