Afgørelsen er faldet i Blue Hors Unghestechampionat

13-03-2011 08:01

Signe Wiese

Unghestechampionat | Andreas Helgstrand og N.O.H.’s Daijoubi sluttede helt i top ved årets Unghestechampionat for dressurheste, med et samlet resultat på 908 point.
Copyright Ridehesten.com
Fabrix Miss Ésandri fik det store smil og de store karaktere frem hos testrytter Jan Brink. (Foto: Ridehesten.com)

På dagen hvor Unghestechampionatet blev afgjort, blev den helt store pointsluger guldmedaljehoppen Fabrix Miss Ésandri e. Sandro King/Quilted xx, der var en hest efter svenske Jan Brinks hoved! 2 x 10 blev fremmedrytterens karakterer til hoppen og Jan Brink udtalte bl.a., at det var en virkelig god hest at ride og en hest, der kunne komme hurtigt op i gear – både i ben og hoved. – Det er bare sådan en fantastisk hest, gentog en meget bevæget Fie Skarsø flere gange, og det er da også et meget imponerende resultat, specielt når man tager i betragtning, at Fie kun har redet hoppen siden december. Med de flotte karakterer fra fremmedrytteren slutter Fabrix Miss Ésandri på en samlet 2. plads i Unghestechampionatet med 900 point. Nr. 3. blev Sophie Christensen med Romanchell-Sølyst med 885 point. Præmieoverrækkelsen i Unghestechampionatet - både i spring og dressur - finder sted i dag, søndag, i hal M kl. 12.10

I magasinet Ridehestens aprilnummer på mere end 300 sider kan man læse alt om kåringen, konkurrencerne, aftenforestillingerne og de mange særlige priser.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner