ÆG: Dobbeltsejr til Allan Skov

19-02-2013 09:01

Signe Wiese

Dressurrytterne er kommet godt i gang ved Arctic Equestrian Games, og i går aftes blev det til en dansk dobbeltsejr 

Traditionen tro gør de danske dressurryttere rigtig god figur ved ÆG i Norge. På den første dag med dressurkonkurrencer vandt berider Allan Skov både Prix St. George og Intermediaire II.

Sejren i Prix St. Georges blev redet hjem på den 12 årige vallak Walk of Life e. Wolkentanz II / Picard, der scorede 70,158%. Walk of Life har sin internationale debut ved ÆG, og Allan Skov var godt tilfreds med vallakken efter sejren. Nr. 2 i klassen blev norkse Trude Hestengen, der er bosiddende i Danmark. Trude red den norske hingst Tobajo Pik Disney e. Tobajo Picez / Walt Disney I til 69,789%. Blue Hors-berider Maik Kohlschmidt tog 3. pladsen på 11-årige Alabama e. Alabaster, der fik 69,605%. Også Alabama har sin internationale debut ved ÆG, og efter ridtet sagde Maik Kohlschmidt bl.a.: - Jeg er rigtig godt tilfreds. Galopprogrammet kunne have været bedre, men jeg havde ikke så høje forventningér, og er derformeget glad for 3. pladsen.

Allan Skov tog dagens 2. sejr i mandagens sidste klasse, Intermediaire II. her blev sejren redet hjem på DV-elitehoppen Volstrupgaards Cassiopeia e. Come Back II / Caletto III (opdr. M. og B. Kløve-Mogensen), der blev belønnet med 69,316%. - Vi havde en god runde, og jeg er godt tilfreds. Det her er en hest med meget nerver, og den slapper godt af her. Vi har brug for lidt mere rutine, og vi kommer til at bruge den kommende sæson på at få flere stævnestarter.

Igen blandede Maik Kohlschmidt sig også i topplaceringerne - han blev nr. 2 på Gredsstedgårds Casmir e. Continue / Rastell (opdr. Else og Peder Øllgård) med 67,289%.Trods 2. pladsen var Kohlschmidt dog ikke tilfreds med ridtet. – Det var mit første internationale stævne på Casmir, og jeg er egentlig ikke tilfreds.Specielt i piaffe og passage skal vi gøre det bedre i morgen. Den svenske rytter Charlotte Haid-Bondergaard blev nr. 3 på Lydianus med 64,605%.

Se samtlige resultat- og startlister HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen