Åbent hus hos Danish Polo Association

02-05-2013 10:06

I dag torsdag den 2. maj afholdes der åbent hus hos Danmarks første poloklub - Danish Polo Association - ved Vallensbæk Ridecenter

Copyright Ridehesten.com
Foto: Pressemeddelelse

Alle er velkomne, når Danish Polo Association (DPA), der er en afdeling i Sportsrideklubben (SPR) - Danmarks største og ældste rideklub, holder åbent hus i dag torsdag den 2. maj kl. 17-18.

Her kan du møde stifterne af et stykke danmarkshistorie, få svar på alle dine spørgsmål, se hestene og hvad de kan. Der vil også være en demonstration af polospillet og man vil kunne prøve at svinge en mallet(kølle) fra ryggen af en træhest.

DPA pro Greg Greening er allerede godt i gang med undervisningen og eleverne er godt tilfredse:

- Først en stor tak for at I har gjort det muligt at spille polo i DK. Jeg havde en god lektion med Greg, selvom jeg fandt ud af hvor hårdt det er og havde ondt i benene flere dage efter, men det var jeg forberedt på. Jeg ser frem til at møde jer igen til en ny lektion efter ferien. Jeg glæder mig også meget til at se polo i fælledparken til juni, udtaler en af de nye elever, mens en anden fortæller: - Det var en super fed oplevelse at prøve polo. Meget mere svært end antaget, men også meget sjovere. Og Greg var rigtig god til at undervise.

På opfordring fra nye medlemmer har DPA valgt at stille klubbens heste samt træner, Greg, til rådighed en gang ugentligt til 1 times juniorholdtræning. Træningen vil typisk ligge i weekenden.Vi bestræber os på at kunne starte det første hold med fire begyndere fra medio Maj 2013.

Åbent hus-arrangementet foregår på Vejlegårdsvej 125, 2625 Vallensbæk, Springbanen/Hal 1.

Se meget mere her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen