70 hingste klar til holstenerkåring i Neumünster

15-09-2021 14:50

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Forbesigtigelserne er afsluttet og det står nu klart, at 70 hingste får adgang til kåringen i Holsteiner Verband i Neumünster, Tyskland i slutningen af oktober

Copyright Ridehesten.com
Foto: Pressefoto, Janne Bugtrup
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 28.-30. oktober er der kåringen i Holsteiner Verband i Neumünster og i forbindelse med de overståede forbesigtigelser af hingste er der blevet udtaget 70 hingste til kåringen. 

Blandt de udtagne hingste er der mange spændende afstamninger og den legendariske hingst Casall, står som far til flere af de udtagne hingste. Faktisk er han far til hele seks hingste, mens også hingste som Comme Il Faut, Cornet Obolensky, Diamant de Semilly, Diarado, Dominator Z, Emerald van het Ruytershof, Livello, Quim CL, Sandro Junior, United Way og Uriko er far til flere hingste blandt de udtagne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er også danskopdrættede hingste blandt de udtagne. Det drejer sig om: Katalog nr. 2 e. Amber/Loran/Astaire/Raimondo (opdr. Karen Kappel), katalog nr. 23 e. Colman/Diamant De Semilly/Quidam De Revel/Calato (opdr. Jesper Meyenburg), katalog nr. 29 e. Cornet Obolensky/Colman/Contender/Calatto II (opdr. Jeanette Völz) og katalog nr. 58 e. Secret/Carpaccio/Lincoln (opdr. Anja Nygaard). 

Se afstamningen på alle udtagne hingste HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner