50 år i Frederikshavn

12-08-2014 06:42

I anledning af Frederikshavns Rideklubs jubilæum afholder den en perlerække af forskellige jubilæumsarrangementer i august

Allerede i maj indledte Frederikshavn Rideklub jubilæumsåret med et stort kombineret udendørs distriktsstævne i spring og dressur for både hest og pony, og samtidig blev klubbens spritnye udendørs springbane med internationale mål og fiberbund indviet.

Selve jubilæumsdagen søndag den 17. august fejres med en reception klokken 12.00 efterfulgt af en ringridningskonkurrence for henholdsvis øvede og ikke-øvede klokken 14.30 samt opvisning i spring og dressur på både elite- og begynderniveau. Borgmester i Frederikshavn Kommune Birgit Hansen deltager i jubilæumsdagen. 

Samme dag afholdes kage-bagekonkurrence, hvor der er præmier til de flotteste og bedst-smagende kager, som vurderes af gæsterne og et kompetent dommerpanel. Kagerne skal indleveres senest klokken 13.

Fredag den 22. august klokken 16.30 gæster den berømte coach og mentaltræner Rasmus Bagger klubben og fortæller om mentaltræning som værktøj til at turde gå efter sin drøm i ridesportsverdenen. Foredraget efterfølges af fællesspisning.  Tilmelding nødvendig.

Jubilæumsarrangementerne kulminerer med en stor 50-års jubilæumsfest for nuværende og tidligere medlemmer af Frederikshavn Rideklub lørdag den 23. august klokken 18 med 3-retters menu, musik, dans, underholdning samt natmad.

- Vi glæder os til at fejre vores dejlige rideklub sammen med alle, der gennem årene har gjort FRK til det, som klubben er i dag, siger f
ormand Janne Jensen.

Alle jubilæumsarrangementerne foregår i klubben på Donbækvej 21 i Frederikshavn og er åbne for alle. Selve jubilæumsfesten 23. august er åben for alle med nuværende eller tidligere tilknytning til Frederikshavn Rideklub.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen