30 hingste indsynet til 35-dages afprøvning (VIDEO)

25-10-2021 14:44
Avl

På Tørring Ridecenter har dagen stået i hingstenes tegn, da 11 springhingste og 19 dressurhingste i dag er indsynet til de næste fem uger at få afprøvet deres kvaliteter med henblik på kåring

Nyheden fortsætter efter annoncen

Indsyningen til Dansk Varmblods 35-dages test for hingste på Tørring Ridecenter i dag var publikums første lejlighed til at hingstene samlet, da kåringen i foråret pga. Corona foregik uden publikum. 11 springhingste og 20 dressurhingste mødte op i dag, og en enkelt dressurhingst frafaldt på fastbund, så i alt er 30 hingste indsynet.

Træningsleder på afprøvningen, berider Torben Frandsen, er meget tilfreds med hingstene, som han finder særdeles godt forberedte. Det har været særligt spændende for ham i år, da han ikke har haft muligheden for at følge dem ved hingstekåringen, og mange af de indsynede hingste gik ikke 10-dages prøve i foråret.

Den 8. november er der midtvejsvurdering af hingstene, og den 28. november er der afslutning af prøven, hvor publikum også er velkomne. Det ligger oven i købet på en publikumsvenlig søndag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se katalog.

Se alle videoer på Ridehestens Youtube-kanal.

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen