24. december - Vind et Solamagic Travel Kit

24-12-2019 09:00

Annika Knudsen Lorentsen

I anledningen af den 24. december udlodder vi vores julegavekalenders hovedgevinst, nemlig et Solamagic Travel Kit - læs hvordan du kan vinde det og en sidegevinst til en du holder af her

Copyright Ridehesten.com
– Min første oplevelse med Solamagic Horse+ Travel Kit var til det store stævne i Herning. Det var supernemt at have med rundt. De fleste dage havde jeg den bare kørende ved siden af Cassidy, fordi jeg kunne strigle, flette og gøre ham klar under AniMA-behandlingen, og det var superlækkert for ham. Mega komfort for Cassidy, fortæller Cathrine Dufour om Solamagic.

Hver dag i december frem til og med juleaften kan du vinde lækre præmier her hos os. Vi har skaffet mange flotte gaver, som vi udlodder i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere. 

Dagens præmie - Et travelkit fra Solamagic
I anledningen af den 24. december kan man vinde et Solamagic Travel Kit. Solamagic HORSE+ er med den unikke og patenterede AniMA-teknologi en billigere, nemmere og mere fleksibel behandlingsløsning. Med dette Travel Kit er det muligt at tage det med på farten. Det betyder du kan give din hest en samme dybdegående behandling når du er til stævner. Behandlingen giver bedre blodcirkulation, øget muskelelasticitet, større udbytte af træningen, forbedret restitution, forebygger skader og giver velvære under og efter ridning.

Værdi: 6.995 kr.

Udover dagens præmie modtager vinderen en høpose/udstyrstaske fra Ridehesten til en værdi af 99 kr.

Sidegevinst
Desuden udlodder vi et 3 måneders abonnement på magasinet Ridehesten til en værdi af 219 kr. Denne præmie udloddes til den person som vinderen af dagens præmie har udvalgt i sin kommentar.

Sådan vinder du
Hvis du vil deltage i vores konkurrence skal du gøre følgende:

  1. Synes godt om Ridehestens Facebook-side, som du finder her.
  2. Nævn en du synes fortjener at vinde sidegevinsten i en kommentar på Facebook-opslaget
  3. Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her. (Er du allerede tilmeldt, skal du selvfølgelig ikke tilmelde igen)

Du kan deltage i konkurrencen frem til kl. 8.30 i morgen den 25. december, herefter udtrækkes vinderen og får direkte besked.

Så hold øje med din indbakke på Facebook. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen