20 minutters tv fra Odense

14-05-2016 08:51

Britt Carlsen

Odense Horse Festival sponsored by ECCO er i fuld gang på Odense Dyrskueplads. Stævnet er kommet i mediernes søgelys, og i går blev der vist 20 minutters live tv fra stævnet og det kan man se her

TV2 Fyn fulgte i går 17-årige Sille Engermann.

Odense Horse Festival sponsored by ECCO er ikke "bare" et internationalt ridestævne, det er også stedet, hvor der er et væld af spændende historier, spænding, dramatik og hygge.

For 17-årige Sille Engermann fra Middelfart er stævnet også en debut. I samåd med træner Jon D. Pedersen besluttede hun forud for stævnet at satse stort, og istedet for at ride på det sikre i juniorklassen, at udfordre sig selv og hesten Darius i klasser for U25 ryttere. 

Det var med nogen spænding, hun så frem til første start fredag formiddag, men det gik over alt forventning, selvom et kiks i en pirouette kostede en mulig topplacering. Alligevel var både rytter og træner tilfredse med debuten. Der var yderligere pres på Sille under den første start, for et tv-hold fra TV2 Fyn fulgte hende tæt. De talte også med Silles træner Jon, med stævnearrangør Jens Trabjerg og en af stævnets mange frivillige.

Se de gode indslag på tv og klip fra Silles U25-debut her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen