2. runde af ECCO Cup i Middelfart

25-04-2013 14:16

Signe Wiese

I Kristi Himmelfartsferien fra den 9. - 12. maj afholder Middelfart Ridecenter landsstævne i dressur med afvikling af 2. afdeling af ECCO Cup for ponyryttere, juniorryttere, ungryttere og U25-ryttere - søndag får U25-rytterne mulighed for at ride en U25 Young Rider Grand Prix 

Copyright Ridehesten.com

Kristi Himmelfartsferien hos Middelfart Ridecenter handler om én ting: Dressur! Fra den 9. maj - 12. maj afholdes der landstævne i dressur, med afviklen af sæsonens 2. afdeling af ECCO Cup.

Arrangørerne meddeler man for at give U25 ekvipagerne de bedste muligheder for at varme op til DM på Broholm og EM i Herning, har man besluttet at søndagens U25 klasse laves om fra ”alm” Grand Prix til U25 Young Rider Grand Prix. Det er et forholdsvist nyt program der er lavet specielt til U25 rytter på internationalt plan. Der afvilkes stadig en ”alm” Grand Prix for seniorryttere - se propositionerne for mere info.

Der er allerede stor tilslutning til stævnet, der er åbent for kvalificerede til ECCO Cup i pony kat. 1 og 2, junior, ungryttere og U25 ryttere – der er stadig plads til flere – men husk at anmeldelsesfristen er søndag den 28. april 2013 via DRF Go!

Propositioner på DRF Go!

Middelfart Ridecenter

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen