10 fantastiske hestefilm

28-04-2017 15:47

Emma Skov

Hvis du ikke lige ved hvad du skal bruge denne fredag aften på, kommer her et par forslag… Vi har fundet 10 skønne hestefilm frem til dig

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Spirit - Hingsten fra Cimarron - 2002

En vild hingst bliver fanget af mennesker og mister langsomt viljen til at modstå træningen. Selvom Spirit er ved at miste viljen, mister han aldrig håbet om en dag at vende tilbage til naturen og sin vilde flok.

 

Hidalgo - 2004

Frank T. Hopkins er vestens bedste rytter, ganske enkelt. Både som postrytter for kavaleriet og som cowboy og hans rygte når vidt omkring. Helt til Arabien, hvor Sheik Riyadh beslutter sig for at teste Frank og hans trofaste hest Hidalgo.
Duoen skal deltage i Ocean Of Fire – et 4500 km. langt løb i ørkenen med en enorm præmiesum. Løbet er den ultimative udfording for både hest og rytter og Frank og Hidalgo skal ikke blot kæmpe mod de fineste arabiske heste og skrappeste beduinryttere, de skal også kæmpe for deres liv.

 

Hestehviskeren - 1998

En teenagepige og hendes hest bliver ramt af en lastbil. For at hjælpe sin traumatiserede og skadede datter og hendes hest, tager moderen parret med til Montana. Her skal de rehabiliteres af en såkaldt ”hestehvisker” med mystiske talenter.

 

Tarok - 2013

‘Tarok’ –  er filmen der fortæller historien om den legendariske danske travhest.

 

Dreamer - 2005

Ben Crane mener at en hårdt skadet væddeløbshest fortjener endnu en chance. Ben og hans datter Cale adopterer hesten og redder den fra slagtning. Ankomsten af hoppen er den perfekte mulighed for at far og datter kan skabe en stærkt bånd. Soñador (Dreamer) har trods sit brækkede ben, en chance for at vende tilbage til løbene takket være Ben og Cale.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Warhorse - 2011

Kort før star­ten af 1. Ver­denskrig kø­ber den fat­ti­ge en­gel­ske land­mand, Ted Nar­ra­cott en fy­rig ung hin­gst, som fa­mi­li­en dø­ber Joey og den bli­ver hur­tigt, fa­mi­li­ens unge søn, Al­berts, bed­ste ven og uad­skil­le­li­ge føl­ge­s­vend. Men da kri­gen bry­der ud, skil­les de­res veje al­li­ge­vel, da Joey – uden Al­bert ved det – bli­ver solgt til hæ­ren og ud­ski­bes til fron­ten i Frank­rig, hvor den skal del­ta­ge i kri­gen, hvor den bli­ver krigs­he­st for en ung en­gelsk ka­va­le­riof­fi­cer.

 

Black Beauty - 1994

Black Beauty – en smuk sort hingst i 1870’ernes England. Hingsten genfortæller hele sit liv fra fødsel, gennem sin bekymringsfrie opvækst til de mange udfordringer han har oplevet i sit voksne liv. Black Beauty er kastebold mellem mange forskellige ejere – både gode og onde – indtil han finder sit rette hjem.

 

Seabiscuit - 2003

En sand historie om den lille løbshest hvis præstationer og sejre ikke kun glædede ejerne og holdet bag Seabiscuit, men også en depressionsramt nation. Seabiscuit løb sig ind i folkets hjerter.

 

Fartstriber - 2005

En forladt zebra vokser op i troen at han er en løbshest. Med hjælp fra hans venner i laden og en teenagepige, sætter han sig for at forfølge sin drøm: at konkurrere mod fuldblodsheste.

 

Den sorte hingst - 1979

Mens han rejser med sin far, bliver den unge Alec fascineret af en mystisk arabisk hingst, der bliver bragt om bord og stillet i skibet, som han sejler på. Da skibet tragisk synker, overlever han og hesten kun for at blive strandet på en ødeø. Her knytter han et tæt bånd til hesten, så da han endelig reddes, vender de tilbage til sit hjem, hvor de snart møder Henry Dailey, en engang succesfuld træner. Sammen begynder de at træne hingsten til at kæmpe mod de hurtigste heste i verden.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen