Zonik til World Cup-kvalifikation London

06-12-2017 11:23

Ved den kommende World Cup-kvalifikation i London ved Olympia Horse Show kan man forvente at se DV-hingsten Zonik under hollandske Edward Gal

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 9-årige DV-hingst Zonik e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Linette Jæger) har en række sejre og titler på sit CV som bl.a. fløjhingst, materialprøvevinder, championatsvinder, UVM-deltager, hollandsk mester i lilletur, og i 2017 kunne titlen hollandsk mester i Grand Prix føjes til.

Det er navnkundige Edward Gal, der rider hingsten, som nu ejes af østrigske Glock Horse Performance Center, og i dag lyder dens fulde navn Glock's Zonik. Hingsten blev sparet i forbindelse med EM i Sverige i august måned, og ekvipagen har i det hele taget holdt lav profil siden sejren i det hollandske seniormesterskab.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Næste store stævne bliver Olympia Horse Show den 12.-18. december i London, hvor ekvipagen deltager i World Cup-kvalifikationen i lighed med ekvipager som svenske Patrik Kittel med Delaunay, irske Judy Reynolds med Vancouver K, hollandske Madeleine Witte-Vrees med Cennin m.fl., skriver Eurodressage i en nyhed om Judy Reynolds' comeback.

Se mere på Olympia Horse Show HER og start- og resultatlister HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen