Zitz-søstre rider Christmas Show år efter år

27-11-2019 16:47

Annika Knudsen Lorentsen

– Jeg er glad for at kunne ride Christmas Show Warm Up igen i år, fortæller Isabella Zitz, som har taget turen til Vilhelmsborg sammen med sin søster

Copyright Ridehesten.com
Isabella Zitz og Lajgårdens Chantall. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Bare i denne uge, ved Christmas Show Warm Up for hest, er der næste 2000 starter som skal afvikles i den flotte julepyntede hal på Vilhelmsborg, og blandt dem er Isabella Zitz. Hun har sammen med sin søster taget turen fra Fyn for at ride ved det populære arrangement.

– Min søster og jeg har efterhånden været heroppe og ride nogle år i træk. Vi startede allerede tilbage i 2009, hvor vi red her første gang på ponyerne, fortæller Isabella og fortsætter:

– Vi er i år afsted med fire heste, som skal gå i Bronze eller Sølv Tour. Vi er meget glade for at starte her, det er et rigtig godt stævne, også fordi der er mulighed for at ride klasser lige fra LB til MA. 

Isabella har to heste til start i år, mens hendes søster også rider to. Isabella har sin 6 års, Lajgårdens Chantall e. Cavall Ask/Alcatraz (opdr. Karina Josefsen) og den 14-årige vallak Esso e. Escudo I/Saint Cloud (opdr. Christa og Peter Fischer) med. De første starter red Isabella tirsdag, hvor hun blev placeret i to 105 cm klasser med Lajgårdens Chantall, mens hun med den mere erfarne Esso løb med sejren i 115 cm-klassen.

– Det er super god træning for de unge heste at ride her, da der er pyntet flot op, og det er kun blevet flottere og flottere for hvert år. Jeg håber på at få nogle gode ture hele ugen med min 6 års og med min ældre hest Esso, som skal ride Sølv Tour, som er kvalifikation til KRAFFT Tour of Amateurs, fortæller Isabella og fortsætter:

– Der er rigtig mange ryttere til start fra hele landet og der bliver redet stærkt om præmierne. Jeg krydser fingre for at vi kan ride med i toppen og få flere flotte rosetter med hjem. 

Isabellas søster Nathalie Eckhoff Zitz blev også allerede placeret i sin første start ved stævnet, hvor hun blev nr. 6 med Haylie V/H Elkenhof e. Moujik de Sohan/Jewels Dominard i LB2* 110 cm. 

Følg start- og resultatlister fra stævnet her. 

Ridehestens fotografer vil være til stede i løbet af Christmas Show de næste tre uger. Så hold øje med Ridehesten.com, hvor billeder kommer online.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen