Willem Greve pensionerer Carambole

11-01-2023 13:43

Annika Knudsen Lorentsen

Den hollandske toprytter Willem Greve, har besluttet at pensionere sin mangeårige makker Carambole, og den velspringende hingst vil blive hyldet under Jumping Amsterdam i slutningen af måneden

Copyright Ridehesten.com
Willem Greve og Carambole til start i Bernstorffsparken i 2013. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 19-årige hingst Carambole e. San Patrignano Cassini/ Concerto II vil blive pensioneret i forbindelse med Jumping Amsterdam fra den 25.-29. januar 2023. Det fortæller hingstens mangeårige rytter, hollandske Willem Greve, til World of Showjumping.

Siden hingsten var 4 år, har Willem Greve haft fornøjelsen af ham, og de har konkurreret for det hollandske landshold flere gange. De har blandt andet hjulpet holdet til at vinde Nations Cup-finalen i Barcelona tilbage i 2021. Ekvipagen har desuden flere Grand Prix-sejrer bag sig. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Da vi vandt Nations Cup-finalen i Barcelona, overvejede jeg allerede at pensionere ham. Han har givet mig så meget, og han skylder mig intet. Du får ikke så mange chancer for at give en hest en placering som den i Barcelona og lade ham slutte med et resultat som det. Jeg fik ham da han var fire, og har uddannet ham selv til højeste niveau, og det gør ham til en særlig hest for mig. Jeg ønsker, at han slutter sin karriere på toppen og ikke på vejen ned, fortæller Greve til World of Showjumping

Foruden sine præstationer i sporten, har Carambole også udmærket sig i avlen, hvor han er far til flere internationale topheste. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen