Vi tror på udsolgt

11-02-2016 15:34

Så optimistisk og kontant var meldingen fra sekretariatschef Casper Cassøe, da han i aftes orienterede medlemmerne af Herningudvalget om status på Dansk Varmblods Hingstekåring, der i år rykker ind i Boxen - det er billetterne til lørdag aftens gallashow, som nu bliver revet væk

Copyright Ridehesten.com
Der er blot få uger til Boxen kommer til at genlyde af hingstevrinsk og et overflødighedshorn af spændende oplevelser.

Dansk Varmblods store satsning med Hingstekåring i Jyske Bank Boxen i Herning giver naurligvis en del ekstra arbejde for de mest involverede, men på positiv siden så er der stor interesse fra publikum for at opleve hingste og internationale konkurrenceheste i springning og dressur inde i Boxen i Herning. Med tre opvisningsbaner en stor messe med godt 300 stande og to gallashows, så er der lagt op til et sandt overflødighedshorn af spændende oplevelser og gode shopping muligheder. 

Flere gange den forgangne vinter har der været mødet i det såkaldte Herningudvalg, hvor nøgle personerne bag arrangementet har mødtes og koordineret indsatsen på tværs af de mange grupper, som skal i arbejde før og under arrangementet.

Copyright Ridehesten.com
Bag kulissen arbejdes der nu på højtryk frem mod starten på Dansk Varmblods hingstekåring i marts, og i aftes mødtes Herningudvalget for gensidigt at orientere hinanden om status.

Onsdag aften i denne uge samledes Jan Pedersen, Henning Urup, Poul Graugaard, Christian Holm, Ane Lundemose, Niels Meincke, Jens Helmers, Jack Christiansen, Jørgen Bak Rasmussen samt Casper Cassøe, Karina Christiansen, Susanne Hvid, Christina Brogaard Lund og Monica Forrest fra sekretariatet for at orientere hverandre om status på arrangementet.

Der blev også tid til at gå en tur i Boxen og tale om detaljerne i planlægningen.

Forbundet har en forventning og en forhåbning om, at runde de 60.000 besøgende over de fem dage hingstekåringen og konkurrenceklasserne strækker sig over. Der er plads til ialt 9.200 gæster i Boxen, og som billetsalget skrider frem lige nu, så tror Casper på, at han kan melde udsolgt til lørdag aftens gallashow, når vi mødes i Herning til marts. 

Følg med her på sitet og på Herning Horse Shows hjemmeside her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald