Vi har udvidet sortimentet

23-02-2024 07:04

Ridehestens fotoarkiv rummer lige nu 3.791.546 hestebilleder, og hvert år glæder vi tusindvis af hestefolk med billeder i forskellige formater. Vi har nu udvidet vores sortiment med flere forskellige størrelser samt flere farver på rammerne

Copyright Ridehesten.com

I mange år har vi haft glæden ved at fotografere i hesteverdenen og skabe uforglemmelige øjeblikke. Derfor har vi også et bredt udvalg af muligheder når der kommer til bestilling af billeder både digitalt og på print. 

Ved netop billeder på print og lærred har vi netop opdateret vores i forvejen brede sortiment med nye størrelser og muligheden for at få printbilleder med rammer. Nu kan du ikke kun vælge den perfekte størrelse til at vise dine favoritøjeblikke fra stævnerne på eksklusivt mat fotopapir, men også få dem indrammet og klar til at hænge op på væggen derhjemme. Vores udvalg af rammer er blevet udvidet, så du kan finde den perfekte ramme, der passer til din stil i både størrelse og farve.

Vi har også udvidet vores udvalg af lærredsbilleder med flere rammefarver, så du kan tilpasse dine billeder endnu mere til dit personlige rum. Rammerne kan nu fåes i både sort, hvid, guld, sølv og eg. 

Besøg Ridehesten.com i dag for at udforske vores nye produkter og finde det perfekte billede til at forevige dine hesteminder.

Se alle vores muligheder her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner