Vellykket juleshow på Blue Hors

16-12-2022 12:18

Annika Knudsen Lorentsen

I går afholdte Blue Hors deres Juleshow 2022, og her fik de besøgende mulighed for at få en forsmag på hingstekollektionen 2023, ligesom der var ægte julehygge

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zackerey e. Floriscount/Werther. Foto: Blue Hors
Nyheden fortsætter efter annoncen

For at hylde en juletradition, som sidst blev afholdt i 2019 pga. COVID-19, havde avlsleder Martin Klavsen i år kræset lidt ekstra for de fremmødte med et overflødighedshorn af musik, lys, godter og ikke mindst en forsmag på en suveræn 2023 hingstekollektion.

Avlere fra nær og fjern var taget til Randbøl til en magisk aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra hingstenes liv i staldene på Blue Hors.

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Teaser blev hyldet for sit flotte arbejde som teaserhingst i hoppestalden. Foto: Blue Hors

Med hingste og ryttere i det fineste gallatøj, svingede Martin taktstokken for at hylde julen og give os et smugkig på Blue Hors hingstekollektion 2023.

– Sjældent har vi set en kollektion med så varieret blod fra allerøverste hylde, som kan passe på et bredt udsnit af de danske hopper. Vi har oplevet en stor opmærksomhed, allerede nu, på vores hingste efter Glamourdale, men i særdeleshed også på vores præmiehingst efter Bonds, som vi forventer vil falde i god smag hos avlerne, fortæller avlsleder Martin Klavsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Clinic med Nanna og St. Schufro
Aftenens helt store Grand Prix-drys blev Nanna Skodborg Merrald og avlshingsten Blue Hors St. Schufro, der red undervisning ved Nannas mangeårige træner, berider Michael Søgaard, foran publikum.

Copyright Ridehesten.com
Nanna og St. Schufro. Foto: Blue Hors

St. Schufro var som altid uimponeret af pynt, gæster, lys og lyde - det perfekte temperament til sporten og i særdeleshed også til ridehesteavlen! Clinic'en blev et stærkt kig ind i setuppet omkring en særdeles succesfuld eliterytter, hvor publikum kunne hente inspiration og stjernestøv fra dressurens allerøverste hylde.

Gensyn med fantastiske Farrell og Kingston
Mange har spurgt efter de to eftertragtede herrer, der har brugt sommeren på at blive dygtigere og stærkere i dressurens svære kunst; Blue Hors Kingston og Blue Hors Farrell!

Nanna fremviste Farrell og Kingston i den smukt oplyste opvisningshal - og begge gutter opførte sig eksemplarisk og viste deres talenter for dressuren på allerbedste vis.

/Blue Hors

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen