Velgående springføl på auktion (video)

13-08-2020 15:37

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af både spring- og dressurføl af særdeles høj kvalitet. Her præsenterer vi to super smarte og elegante springføl

Copyright Ridehesten.com
Azara de Merignat. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

19 super interessante føl er udvalgt til den kommende streaming-auktion afholdt af Dansk Varmblod, i samarbejde med Blue Hors. Man kan byde på føllene fra i dag kl. 17.00, og søndag den 16. kl. 15.00 kommer føllene under hammeren ved auktionen, som streames direkte fra hallen hos Blue Hors.

Årets springbetonede hingsteføl
Hingsteføllet Maskedals Cicinho e. Ci Ci Senjor Ask/Toulouse (opdr. Helle Møller Andersen & Per Christensen) blev årets springbetonede hingsteføl i region 6. Han er et godt sammensat føl med en jordvindende galop og en super god balance. Han har ligeledes et komplet eksteriør. 

Moren Maskedals Talina er ud af den kendte stamme fra Carsten Carstensen, og som 5-års var hun en del af bruttotruppen til UVM, inden en skade desværre satte en stopper for hende karriere. Alt i alt er føllet et kvalitetsføl, der skaber forventninger til en fremtid på springbanen. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Velbygget hoppeføl af bedste slags
Hoppeføllet Azara de Merignat e. Arezzo VDL/Diarado (opdr. Torero Holding Aps) er storrammet og højtstillet, og alt i alt særdeles velbygget. 

Føllets far har en storslået karriere bag sig med både Jessica Kürten og Jur Vrieling i sadlen, og han har opnået utallige placeringer i Grand Prix. Azaras mor Chocolat de Merignat kommer fra den præstationsstærke holstener stamme 2067, hendes søster har placeringer i 140 cm, men selv har hun ikke gået i sporten på grund af en skade. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Se hele kollektionen af føl her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner