Usædvanligt World Cup-resultat: Dødt løb i Mexico (video)

30-01-2020 14:57

Camilla Tiefensee Schrøder

Ved weekendens World Cup-kvalifikation i Guadalajara blev det for første gang i turneringens historie til en delt sejr, da rytterne Gonzalo Azcárraga og Alberto Sanchez-Cozar ramte præcis den samme tid i omspringningen. FEI har lavet et videoklip, hvor man kan se deres ridt simultant

Copyright Ridehesten.com
Gonzalo Azcárraga på Fabio (til venstre) og Alberto Sanchez-Cozar på Union De La Nutira måtte dele om førstepladsen i weekendens World Cup-kvalifikation i Guadalajara. Foto: FEI tv
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der blev skrevet World Cup-historie i Mexico i weekenden, da to ryttere måtte deles om førstepladsen i kvalifikationen. Det skriver Horse & Hound.
De to mexicanske hjemmebaneryttere, AlbertoSanchez-Cozar på Union de la Nutria e. Diamant de Semilly/Kannan og Gonzalo Azcarraga på Fabio e. Van Gogh/Celano red begge en fejlfri omspringning i tiden 48.95 sekunder på den 160 cm høje bane.

– Jeg vidste ikke, hvilken tid Alberto havde. Jeg ventede bare på resultatet, og jeg kunne ikke se på resultattavlen, om jeg var på første- eller andenpladsen. Jeg hørte bare et brøl fra publikum: "I står lige! I står lige!", udtaler Gonzalo ifølge mediet.

Se resultatlisten

Nyheden fortsætter efter annoncen

I videoklippet nedenfor, hvor de to ridt vises samtidig, kan man se, at Sanchez først var lidt foran, men Azcarriga fik indhentet ham i en skarp vending, og så fulgtes de ad resten af turen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner