Ulrik fortsætter som landstræner

03-06-2017 12:34

Landstræner for junior- og ungrytterne berider Ulrik Gerstorf Sørensen har fået en stilling som sportschef på Blue Hors, men han fortsætter i stillingen som landstræner

Copyright Ridehesten.com
Landstræner Ulrik Sørensen har travlt med at støtte de unge dressurryttere til start ved Equitour i Aalborg. Han understreger, at jobbet som sportschef hos Blue Hors ikke får indflydelse på hans funktion som landstræner.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge dressurryttere har haft stor succes ved internationale mesterskaber og stævner. Der udføres et godt ungdomsarbejde herhjemme på dressursiden, hvilket giver en positiv afsmittende effekt på seniorrækken. Berider Ulrik Gerstorf Sørensen, Skanderborg har siden 2013 stået i spidsen for det danske junior- og ungrytter landshold, og han understreger, at hans nye stilling som sportschef hos Blue Hors på ingen måde kommer til at have indflydelse på jobbet som landstræner i denne sæson. De unge ryttere og deres forældre vil ikke mærke en forskel, der bliver fortsat arbejdet målrettet med de unge ryttere. 

Ulrik starter på Blue Hors pr. 15. juni, og som hun understreger, så vil der være en indkøringsperiode i den nye stilling som sportschef, hvor han skal finde sig til rette på sin nye arbejdsplads i Randbøl. Det er ikke meningen, at Ulrik skal undervise. - Der er meget kompetente undervisere tilknyttet - Lars Petersen, og så fungerer samarbejdet med landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein også rigtig godt, understreger han.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Man har på Blue Hors arbejdet med et nyt og spændende sportskoncept over en længere periode, og bl.a. den fysiske træning af rytterne, som der er skrevet om i magasinet Ridehesten, er en konsekvens af denne plan, der har til formål at sikre flere og bedre resultater for Blue Hors i sporten, både nationalt og internationalt. 

- Jeg får til opgave at tage mig af rytterne, og give dem den backup, som betyder, at de kan præstere optimalt, når de rider på banen, forklarer Ulrik, der skal stå i spidsen for managementet af hestene i forhold til stævneplanlægning, som er en nødvendighed sporten. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen