Uh, der kommer Danmark!

01-02-2017 16:28

Britt Carlsen

Nathalie zu Sayn Wittgenstein - ny landstræner for de hjemlige dressurryttere - har ambitioner for landsholdet, og sammen med ryttere og trænere vil hun udvikle holdet til at være med i medaljekampen

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Det skal være sådan, at vi er med i medaljekampen, ikke på grund af held eller andres fejl, understregede landstræner for dressurlandsholdet Nathalie zu Sayn Wittgensten i forbindelse med den første træningssamling på Middelfart Ridecenter. Hun har ambitioner om at gøre landsholdets præstationer så stabile, at Danmark i endnu højere grad bliver en del af toppen i international dressursport.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kulden bider men inde i ridehallen bliver der svedt af både ryttere og heste, mens Nathalie engageret deler ud af sin viden om uddannelse af dressurheste, og rytterne er begejstrede. Efter dagens træning mødes rytterne med landstræneren og holdleder Kimi Nielsen til en hyggelig middag med efterfølende infomøde.

Nathalie understreger vigtigheden af, at hun får en god dialog med rytternes daglige træner for at alle rigtig skal lykkes med dette projekt, og hun har allerede nu været på hjemmebesøg hos rytterne i A-truppen og indledt en god dialog. 

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner