Truelsen er Derby-vinder 2023

08-07-2023 21:52

Annika Knudsen Lorentsen

Et særdeles interessant derby er ovre hos Bækgaarden Horse Festival, og i år lykkedes det Anne-Kristine Rie Truelsen at sikre sig sejren

Nyheden fortsætter efter annoncen

19 ekvipager var i dag til start i TG HorseBoxes Derby ved Bækgaarden Horse Festival 2023. Igen i år var et stort og engageret publikum mødt op, og det gode vejr tiltrak om muligt endnu flere. 

Det lykkedes fire ekvipager at ride fejlfrit på den krævende bane med 20 forhindringer, som blandt andet bød på en stejl banket, en tur over hegnet fra den ene bane til den anden og naturforhindringer. Disse fire skulle derfor mødes i omspringningen, hvor de skulle ride en forkortet bane på tid. 

Her var det Anne-Kristine Rie Truelsen der leverede det hurtigste ridt i sadlen på Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Saccor. Sidste år var netop denne ekvipage også til start i derby, hvor de viste god form i både kvalifikation og selve derbyet. Her lykkedes det dog ikke at sikre sig en topplacering, og dermed var Anne-Kristine på jagt efter netop det i år. I sidste ende kunne hun i år ride ud af banen som vinder af 20.000 kroner og et stævneskab fra TG HorseBoxes. 

Torben Frandsen har haft et særdeles succesfuldt stævne, hvor han har redet fejlfrit med to heste i både Grand Prix og Derby, og i derbyet red han ligeledes fejlfrit i omspringningen med begge sine heste, og tog anden- og tredjepladsen. Det var med henholdsvis Detroit e. Diamant de Revel/ Corrado (opdr. Henrik Hansen) og Zapitol S Z e. Zandor Z/ Indorado. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Både fjerde- og femtepladsen blev besat af norske ryttere. Det var henholdsvis Madeleine Lien med Castlefield Jess og Amalie Hegre med O'Vigolon van het Weidse Hof. 

Resultat fra klassen.

I morgen er der to finaler på programmet, samt en række last chance-klasser. Der afvikles konkurrencer på begge baner, og der er altså endnu engang rig mulighed for at se spændende springning inden Bækgaarden Horse Festival 2023 når vejs ende. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Torben Frandsen med Zapitol S Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen