Tredjeplads til dressurholdet i Aachen

16-07-2016 17:16

CHIO AACHEN - Det blev til en 3. Plads til det danske dressurhold, og en flot ottendeplads til Cathrine Dufour

Jytte Lemkow beretter direkte fra Aachen til Ridehesten.com:

Indtil klassens sidste rytter, lå Danmark på en andenplads, Men så kom Steffen Peters fra USA med Legolas, en hest man ikke falder i svime over, men som faldt i dommernes smag. De opnåede 76,627%, og så lå Danmark på en tredieplads.

De tyske ryttere vandt stort som forventet, selv om ingen red helt fejlfrit. De fire ryttere som udgør holdet, har et fantastisk hestemateriale, og hvad der måtte være af småmangler der, opvejs af super træning og meget korrekt ridning inde på banen. Det blev Kristina Bröring-Sprehe som på dejlige Desperados som indtog førstepladsen med 83,725%' fulgt af Dorothee Schneider på den fantastisk passagerene Showtime GRH med 81.902,% og Isabell Wehrt hvis partner Weihgold ikke gik med samme overlegenhed som i G.P'en. De opnåede 80,686%.

Holdets måske bedste hest Cosmos redet af helt unge Sönke Rohtenberger lavede fejl i begge changementserier og havnede som i forgårs på femtepladsen.

Catrine og Atterupgaards Cassidy sluttede på en flot ottendeplads, medens Agnete og Jo JO A-Z blev nr. 14, Anders og Selten nr. 15, og Daniel nr. 16. Den tæthed der er i dag er blandt disse tre ryttere, gør det ikke nemmere for de ansvarlige at sammensætte holdet til Rio.

Da det er de 18 bedste der rider Grosse Dressurpreis von Aachen i Kür i morgen tidlig kl. 9.30, betyder det at alle fire danske ryttere er i finalen, og hurra for det!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen