Tre aspiranter til DV's avlsledelse

10-10-2022 09:09
Avl

Efter mangeårig dommer i Dansk Varmblod, Claus Hansen, er trådt ud af avlsledelsen, har forbundets hovedbestyrelse valgt at udnævne tre overdommere og aspiranter til avlsledelsen, som vi præsenterer i magasinet Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
Avlsledelsen for dressurretningen består pt. af Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Efter mangeårigt medlem af avlsledelsen og talsmand for dressurkommissionen, Claus Hansen, gjorde sin sidste dommergerning ved eliteskuet i august, stod det ret hurtigt klart for Dansk Varmblods hovedbestyrelse, at ingen omgående kan udfylde Claus Hansens rolle.

– Det er med uddannelse, udvikling og erfaring, at vi kan nå i mål, understreger Inge Madsen, der er hovedbestyrelsesmedlem og formand for avlsledelsen.

Efter indstilling fra avlsledelsen har en enig hovedbestyrelse besluttet at udnævne tre dommere til overdommere og aspiranter til avlsledelsen med en uddannelsesperiode på to år.

– I vores udvælgelse har vi lagt stor vægt på de tre personers erfaringer med heste, dommergerning, avlsarbejde og ryttererfaring, fortæller Inge Madsen.

Gilpa

Se alle abonnementtyper her

Allerede abonnent? – Log ind her

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen