Trav- og galopsporten bidrager til Danmarks Indsamling

01-02-2020 06:33

Camilla Tiefensee Schrøder

Den danske hestevæddeløbssport kommer på skærmen foran op mod to millioner tv-seere i aften, når de skal præsentere resultatet af deres bidrag til Danmarks Indsamling 2020

Copyright Ridehesten.com
Travheste på Racing Arena Aalborg. Arkivfoto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved hjælp af velgørenhedsløb og flere andre tiltag, har trav- og galopsporten gjort en fælles indsats for at samle penge ind til børn og unge på flugt. Udover at støtte et godt formål har hestevæddeløbssporten dermed også sikret sig bevågenhed lørdag aften i DR's stort anlagte indsamlingsshow Danmarks Indsamling 2020, hvor der rejses penge til konkrete hjælpeprojekter for børn på flugt.

DR1 forventes at have op mod to millioner seere til det fem timer lange show, der sendes live fra Vejle Musikteater fra klokken 19 til midnat.
Klokken ca. 22.45 kommer Dansk Hestevæddeløbs direktør Morten Arnesen på skærmen, og han vil i selskab med ponyen Tysse og dens faste sulkymakker Cecilie Germann Jensen løfte sløret for trav- og galopsportens samlede bidrag til den store indsamling. Bidraget er indsamlet via en lang række tiltag på landets ni væddeløbsbaner, ved donation af procentdele af løbspræmier samt velvilje fra hestevæddeløbssportens publikum og samarbejdspartnere, oplyser Dansk Hestevæddeløb.

Inden afsløringen af beløbet vil mange seere stifte bekendtskab med hestevæddeløbssporten gennem et to minutter langt indslag med fokus på et velgørenhedsshowløb nytårsaftensdag på Racing Arena Aalborg, hvor repræsentanter fra de 12 humanitære organisationer bag Danmarks Indsamling 2020 dystede i tandemsulky over to indledende heat samt en finale.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Finaleheatet i velgørenhedsshowløbet kan ses i dette videoklip:

Læs også

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing