Topryttere i tysk kåringskommission

07-06-2020 13:54
Avl

Det tyske hannoveranerforbunds kåringskommission har fået to nye medlemmer, der er bekendte med international ridesport i hver sin disciplin, nemlig springryttter Markus Beerbaum og dressurrytter Hannes Baumgart

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hannoveranerforbundet følger i Dansk Varmblods fodspor med hensyn til at lave en disciplinopdelt kåringskommission, og til at styrke de to nye kommissioner har de peget på dressurrytter Hannes Baumgart og springryttter Markus Beerbaum.

Kåringskommissionen har hidtil består af en række ekspertdommere, der har bedømt heste i begge discipliner, men fremover vil det kun være avlsleder Ulrich Hahne og Martin Spoo fra Rheinland-Westfalen,  der vil deltage i bedømmelsen af begge discipliner.

Den nyudpegede dommer Hannes Baumgart vil sammen med Heike Kemmer og Hans-Heinrich Meyer zu Strohen udgøre dressurkommissionen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– For mig er udnævnelsen til medlem af kåringskommissionen som at slutte en ring, fortæller Hannes Baumgart. – Sammen med min familie igennem mange år forberedt hingst til kåring, lige som jeg har været testrytter ved materialprøven i mange år. Derfor betragter jeg udpegelsen til medlem af kåringskommissionen som en anerkendelse af mit arbejdet, og det glæder mig meget, slutter han.

Det nye medlem i kåringskommissionen for springheste kommer også fra Verden-området, nemlig holdverdensmester og -europamester, Markus Beerbaum, der sammen med Martin Klintworth og Jörg Münzner vi være ansvarlig for bedømmelsen af springheste i hannoveranerforbundet, og han ser frem til sin nye opgave:

– Hannoveranerhesten står mit hjerte nært, fordi min kone Meredith og jeg selv har fejret nogle af vores største sportslige succeser med hannoveranerheste. Derfor sætter jeg en stor ære og glæde i at få muligheden for at være med til at videreudvikle springhesteavlen i hannoveranerforbundet, siger Markus Beerbaum.

/WBFSH.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen