Tokyo du Soleil solgt til ung japansk rytter

28-11-2019 07:18

Annika Knudsen Lorentsen

Luca Marzianis tophest Tokyo du Soleil, som har deltaget ved EM to gange og ved VM en gang, er blevet solgt til den 21-årige japanske rytter Mike Kawai

Copyright Ridehesten.com
Luca og Tokyo du Soleil ved EM i sommers. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Den 12-årige hingst Tokyo du Soleil e. Montender/Papillon Rouge har med den italienske rytter Luca Marziani været meget succesfuld i international topsport de seneste år. 

Sammen har parret deltaget ved VM i Tryon, USA sidste år, mens de både i år og i 2017 deltog ved EM. I år i Rotterdam blev det til individuel 18. plads. Parret har også deltaget ved Nations Cup-finalen i Barcelona både i 2018 og 2019, hvor de begge gange er blevet nummer fire med deres hold. 

– For mig og min karriere har Tokyo betydet alt, jeg har haft ham siden han var 4 år og vi er gået hele vejen sammen. Gennem Tokyo er mine bardomsdrømme gået i opfyldelse og han har opnået alle mål jeg har sat, sådan fortæller Luca Marziani til World of Showjumping, hvor han desuden fortæller:

– I fremtiden vil jeg gerne starte fra begyndelsen igen med andre unge og talentfulde heste. Jeg vil gerne opleve de følelser jeg har haft med Tokyo igen. Jeg ved det vil ske, for jeg tror på mig selv, og jeg har mennesker omkring mig som tror på mig. 

Nu er Tokyo solgt til den 21-årige japanske rytter Mike Kawai, hvor han skal fortsætte sin utrolige karriere. 

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen