To VM-medaljer til Ung i DV

11-08-2015 09:35
Avl

Ved Verdenmesterskaberne for ungavlere på Hartpury College i England var Ung i Dansk Varmblod repræsenteret med et junior- og et seniorhold

Konkurrencen løb over fredag og lørdag, hvor de unge fik sved på panden i hele fire discipliner. Der blev konkurreret i teori, mønstring, eksteriør- og løsspringningsbedømmelse, og vi er stolte af at have to medaljer med hjem:

Anja Hansen sponseret af Wiegaarden vandt sølv i løsspringningsbedmømmelse for seniorer.

Rasmus Koch Christensen sponseret af Wiegaarden vandt bronze i eksteriørbedømmelse for juniorer.

Frederikke Spanggaard sponseret af Blue Hors blev nr. 12 og Emilie Niebuhr sponseret af Equsana blev nr. 13 ud af 66 deltagere samlet på tværs af alle discipliner for juniorer. Sarah Doile Jensen sponseret af Blue Hors blev nr. 16 ud af 75 deltagere samlet på tværs af alle discipliner for seniorer.

I løsspringningsbedømmelse blev junior Frederikke Spanggaard sponseret af Blue Hors og senior Keshia P. Gertsen sponseret af Katrinelund blandt de 25 % bedste. I mønstring blev senior Sarah Doile Jensen sponseret af Blue Hors blandt de 25 % bedste. I eksteriørbedømmelse blev junior Emilie Niebuhr sponseret af Equsana blandt de 25 % bedste.

Maria Østergaard sponseret af Vilhelmsborg, Frederikke Spanggaard sponseret af Blue Hors og Sarah Doile Jensen sponseret af Blue Hors var fejlfrie i teoriprøven på engelsk. Lasse Bendixen sponseret af Stutteri Ask og Emilie Niebuhr sponseret af Equsana havde blot én enkelt fejl.

Teamlederne Inge Madsen og Christian Springborg ønsker alle deltagere stort tillykke med resultaterne og tak for en sjov tur med et super sammenhold.

 

Kommentarer fra medaljevinderne Anja T. Hansen og Rasmus Koch Christensen, der begge er sponseret af Wiegaarden:

"Holdet var flot repræsenteret i toppen i de fleste discipliner og mange gjorde sig udmærket ved at være blandt de 25% bedste i de individuelle discipliner. Aftenen forinden prisoverrækkelsen var der maskotfremvisning, hvor der blev lagt ud med friske benspjæt til jubel og grin fra de tilhørende forbund. Formiddagen og eftermiddagen inden prisoverrækkelsen blev brugt på grooming og mønstring for seniorerne, dog kunne juniorerne nøjes med at skulle bruge formiddagen på eksteriør. 
Vi havde en lang vej hjem søndag, men med højt humør, fællesskab og hygge, så føles tiden jo ikke så lang.
Vi takker Wiegaarden for jeres sponsorat og er utrolig glade for at have repræsenteret jer ved VM i England. Det er utrolig skønt at mærke en god opbakning til de unge i 'sporten', hvilket vi sætter stor pris på."

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen